Font de l'Amistat

Coordenades aprox. de la font: 41°48'56"N - 2°23'29"E

Agost 2012
Agost 2012

Entre la Font de Llops i la Font de l’Avet Blau hi ha una pista que baixa fins el camí que va des de la Font de Felip Graugés a Coll Roig, Pla Sartiga i el Pujol de Muntanya. El primer que ens trobem en aquesta pista és el sot de Coll Pregon, amb la Font Generosa, i una 100m. més enllà, just a peu de camí, la Font de l’Amistat.

 

Juny 2014
Juny 2014

Una font per recordar els amics, en especial per aquells que m’ajuden a la cerca de les fonts més perdudes de Viladrau. Gràcies per la vostra ajuda Àngel Rabat, Jordi Boadas, Jordi Brachs, Lluís  Brachs, Ignacio de Puig Girona, Lluís Calm, Ramon Oriol, Miquel Vila, Joan Campañá, Joan Manel Carrasco, Jordi Perera, Xavier Burcet, Xavier López i Vázquez, Joan Soler, Núria Grau, Xavier Par, Josep Masnou, Toni Clavera, Pere Montalt, i molts més.

Agost 2012
Agost 2012

Una font de l’agost 2012, senzilla com l’amistat, que sols necessita de llims i pedres per abocar la seva aigua pels caminants. Com sempre, el seu creador, en Xavier Burcet, ens ha deixat un got perquè podem gaudir de la seva aigua.

Març 2013
Març 2013

Amistat del llatí “amicus”, encara que algun lingüista defensa que prové del grec "a" –sense- i "ego" –jo-, llavors amic significaria "sense el meu jo").

L'amistat és una de les relacions interpersonals més comunes que la majoria dels éssers humans tenen en la vida, és un sentiment convingut amb una altra persona, on es cerca confiança, consol, respecte... Gràcies, amics!

205 Fonts de Viladrau i rodalies