Font del Carbó

D'aquesta font encara no n'he trobat l'emplaçament històric exacte.

Sembla que està situada al peu de la muntanya de la Sala, potser prop del sot que es configura entre la Castanyeda Gran i la Tirassa, per sota el Turó del Pou d'en Sala. A 80 minuts de la Plaça, venint pel camí de la Sala.

Juny 2013
Juny 2013

Des del Turó del Pou d’en Sala es té una esplèndida vista de tota la vall de la Sala als nostres peus, i més enllà de Puig Cornador, del poble de Viladrau; cap a ponent Castelltallat i Montserrat, i cap el nord Collsacabra i més lluny el Canigó.

Al peu de la muntanya de la Sala diuen que hi ha la Font del Carbó, però nosaltres encara no l’hem trobada.

Juny 2013
Juny 2013

Vista del inici de la Vall de La Sala des del Turó del Pou d’en Sala (1.262m). Es pot apreciar en primer terme Can Gat, una mica més a l’esquerre Can Puig i a dalt de tot Can Bosc.

Febrer 2015
Febrer 2015

Comencem pel coll de Sobrevia fins La Planota, passant per la Serra de Sobrevia, ruïnes del corral de Terrers, el Matagalls Xic, serra de Font Pomereta, coll de les Garrotades, el collet de Trèmols, Serrat Mitjà, Font Savellar, Turó de les Dalles, Turó del Pou d’en Sala, Esqueis de l’Oriol, i baixem pel collet del Roure, el Pla de la Palla, Escala de Sant Josep, Molí Espatllat, i tornada a l’origen pels Camps Grans al peu de la Rodonella.

205 Fonts de Viladrau i rodalies